top
logo

Agenda

Geen evenementen

Verwacht bij TFR

Interessante links

Gezocht sprekers

Voor het Jan Tinbergen College  (JTC) 2015 -2016 zijn wij op zoek naar sprekers voor academische lezingen.

Het JTC heeft toestemming van de Tinbergen Foundation om deze lezingen te organiseren. Het JTC verwacht een wetenschappelijk verhandeling van het onderwerp en discussie met de leerlingen. Deze lezing krijgt aandacht van de media in West-Brabant en staat ook open voor geïnteresseerden. Op uw verzoek kunnen wij de lezing onder de aandacht brengen van bedrijven, overheidsinstellingen, etc.
 
Sinds 2010 werkt TFR samen met het JTC in het organiseren van lezingen. Het JTC organiseert sinds 2010 in samenwerking met TFR elk jaar bijeenkomsten, waar professionals een lezing houden voor leerlingen van de hoogste klassen.
Het doel is de leerlingen in contact te laten komen met recente wetenschappelijke ontwikkelingen en de interesse aan te wakkeren van de betreffende onderwerpen om te gaan studeren in een van deze richtingen.
 
ThemaForumRoosendaal is een organisatie die op zoek is naar progressieve ontwikkelingen in de wetenschappen. Totnutoe hebben wij de eer gehad o.a. te mogen ontvangen:
Wim Turkenburg (Kernfysicus), Leon Wecke (Polemoloog), Siebren Baars (Architect), Rob Groenhuijzen (Politicoloog), Michiel van Veen (Theoloog), Jan-Pieter van der Schaar (Theoretisch Natuurkundige), prof dr. h.j.m. Hamers (Speltheorie),  Vivian Waszink (Lexicograaf), Ingmar Swart (Nanotechnologie).
 
Graag willen wij u uitnodigen om een lezing te verzorgen van 1.5 uur op een dinsdag. Locatie: Burg. Schneiderlaan 2, 4706 EZ  Roosendaal. Gebruik voor uw routeplanner Commandobaan 6, Roosendaal.

Contact:

Coordinator ThemaForumRoosendaal

Anna Broos                        

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
 


bottom

Powered by Joomla!. Design by: theme joomla 2.5  Valid XHTML and CSS.